Едно нещо винаги ми е било интересно... Имам една приятелка, която преди време ми беше споделила, че е на диета и иска да отслабне. Това ми се стори добра идея и я попитах какво яде, за да отслабне, а тя ми отговори "Днес изядох цяла филия с маргарин." УАУ!

Това е огромна грешка на младото поколение... Момичета, диета е здравословен начин на хранене, а не гладуване. Не ви разбирам, сериозно!! Ако гладувате има вероятност тялото ви до толкова да отслабне, че да стане много, ама много грозно... Давам за пример... Искате плосък корем? Тренирайте... Защото ако гладувате, вие отслабвате навсякъде. Да, момичета, даже гърдите ви отслабват и стават ужасни! А и диетите не действат, ако не са придружени с поне 20-30 минути ежедневни тренировки. Най-малкото - павете ги вкъщи.

Седите си у дома, нямате какво да правите? Влезте в интернет, разгледайте клипове за упражнения в домашни условия и се захващайте. Мечтаното тяло няма просто да се появи! Мен ме мързеше... Лежах, ядох чипсове и кроасани нон-стоп, пушех и това беше най-голямата ми грешка. Започнах да правя упражнения у дома, спрях вредните храни и си настроих нов режим на хранене. Чувствам се страхотно. Също така в момента се боря и с отказването на цигарите и много се гордея със себе си, както и приятеля ми се гордее с мен. :)

Просто това е един много по-добър начин за живот.

~В.В.Ц.